Cactus bruine vlekken

Potten en bakken Het juiste formaat pot is erg belangrijk voor een cactus. Mijn cactus heeft deze winter een bruine vlek gekregen. Hierdoor is de huid verhout, en zie je de lelijke bruine vlekken op de stam.

Bruine vlek op cactus,rh:tuinadvies. Toon onderwerp – Verhouten of ziekte? Help me cactus gaat denk doorh:tuinadvies.

Toon onderwerp – Schijfcactus ziek? Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Wie weet wat dit voor bruine vlekken zijn op mijn cactus en hoe ik dit kan voorkomen cq oplossen.

Meestal ben je te laat: je plant vertoont grijs-bruine verkurkte gedeelten, . Deze zijn eerst wit of geelachtig, na een tijdje worden deze vlekken bruin. Laat de cactussen langzaam aan het zonlicht wennen na de . Cactusforumberichtenapril 2012San Pedro rot + groei en trichocereus bridgesii. Ik heb een lidcactus al zeker jaar van heel klein uitgegroeid tot groot.

Haarverf vlekken in kleding of vloerbedekking Ik heb opgedroogde bruine .