Camera lens schoonmaken nikon

Maak je lens met speciale schoonmaakdoekjes schoon en niet ‘even. Deze vloeistof is niet geschikt voor cameralenzen (en filters) omdat het . Zorg er echter wel voor dat je de camera en de objectieven goed verzorgt.

Het nieuwe objectief zet ik ernaast en laat ik steunen op de lenskap. Begin je schoonmaak met het wegblazen van loszittend stof. Canon of Nikon voor hun professionele gebruikers de camera helemaal schoon maakt en . Als je een digitale camera hebt – weet je dat je lens, maar ook de spiegel.

Ik dacht deze makkelijk te kunnen verwijderen met mijn lensdoekje die ik daar special. Of ben ik verplicht een lens-schoonmaakset te kopen? Schimmel in lensapril 2015contacten reinigen: waarmee? Onderhoud Cleaning bij CameraNU. Sigma Microfiber Lensdoek XL 31x31cm Wit Snelweergave.

LensPen Elite Compact Lens Cleaner. De lens van mijn digitale camera is naar mijn idee niet helemaal schoon. Ik heb die toen door Nikon laten nakijken, en het bleken gewoon . Cameralens schoonmaken en beeld Nikon?

Voor het reinigen van de sensor dient de camera een volle accu te hebben en neem ook een lens en geheugenkaart mee. Dan moet uw sensor schoongemaakt worden. Spring naar Lens schoonmaken – Om de lens schoon te houden zijn er een aantal mogelijkheden: Een lens en zoeker schoonmaken doe je met een . Je sensor zelf schoonmaken is heel eenvoudig.

Hou de camerabody zo vast dat de lensopening naar beneden wijst. Bij Canon en Nikon vindt je deze functie in het Menu onder het ‘moersleuteltje’ (‘Setupmenu’) met als . Here I show you the way I clean my lenses safely and to perfection.