Cd reiniger drugs

Flux is een ideaal middel om je CD-collectie in goede staat te onderhouden. Maar bij inname heeft het spul een amfetamineachtig . Ik kreeg een tijd terug van een klant de vraag of we ook Flux CD Reiniger verkopen… Ik dacht dat ze de verkeerde shop had bezocht tot ik me .

Drugsgebruik kan een leuke bijkomstigheid zijn bij muziek. Nee maar ze verkopen het gewoon als zijnde CD-reiniger, en niet als 4-fmp. Drugs offtopic : Off-Topic – 893berichtenfeb 2014Drugs offtopic : Off-Topic – 881berichtendec 2013Drugs offtopic : Off-Topic – 476berichtenfeb 2012Drugsgebruik: Informatie, Tips, Vragen : Algemeen. Mijn eerste ervaring met 4FMP was nog met de legendarische buisjes FLUX (”cd reiniger 😀 ), geen idee hoeveel daar in zat, maar ik ging me .

NPS worden ook wel research chemicals, designer drugs, RC’s of legal highs genoemd. Als iets verkocht wordt als cd-reiniger of plantenvoeding of ‘niet voor . Best drug to have an orgasmn with? What drugs, plants or chemicals mix well with Shrooms?

Flux is een middel om CD’s te reinigen heeft bij inname een amfetamineachtig effect. Het effect lijkt op de werking van MDMA. CD-cleaner, bevat meestal 4-FMP Bong reiniger, hier ken ik verschillende verhalen van!

Er wordt zowel beweerd dat er 5-MAPB in zit als . Welkom in het drugstopic van Girlscene. Op een groot forum als deze, is er niet aan te ontkomen dat er een drugstopic wordt aangemaakt.