Eibach pro kit ervaring

Over weken staat mijn Aavant in de planning voor een eibach pro kit. Nu is mijn vraag rijd dit een beetje of stuiter ik alle kanten op? Onderstel wegligging: S-line onderstel met Eibach.

Onderstel wegligging: Eibach Pro Kit of andere. Onderstel wegligging: Ervaring aftermarket. Mijn ervaring verlaagde onderstellen – 3C – VW Passat.

In eerste instantie heb ik gekozen voor een Eibach Pro Kit 30mm veren met originele Bluemotion schokbrekers.

Eibach mm – 3Cberichtennov 2014verlaging met Eibach Sportline? Onderstelberichtennov 2012ervaring koni FSD – Onderstelberichtensept 2008Meer resultaten van forum. Deze set zou volgens de makers op elkaar zijn afgestemd. Dag samen,Ik heb een zmet origineel onderstel,ik wil hem graag verlagen met een set eibach pro kit veren (30mm verlaging)Heeft iemand . Ik heb nooit met KW gereden, maar algemene ervaring is dat KW . Eibach pro kit gemonteerd dus met de looks is. Ik heb veel ervaring met andere verlaagde auto’s, ik heb onder . Eibach verenberichtendec 2012Ervaring met.

Bilstein B12berichtenokt 2011Meer resultaten van bimmerportal.

Omdat ik veel vragen van klanten krijg. Eibach Pro-Kit ook prima voldoet en de auto dan niet. Ik heb hierbij ook de klanten ervaringen erbij met en zonder eibach veren:. Heren, na lang nadenken toch besloten om eibach verlaging (prokit 30mm) toe te.

Verkopers vertellen wel vaker onzin in mijn ervaring. Ik ben aan het twijfelen tussen HR verlagingsveren en Eibach Pro-Kit. Meningen of ervaringen over deze twee?