Eibach veren monteren kosten

De kosten voor het monteren van een verlagingsset ligt in veel gevallen op € 24-. De Eibach Pro-Kit veren bieden een verlaging van circa mm waar bij de . Ik ben op zoek naar een voordelig en vakkundig adres om mijn Eibach Pro kit te laten monteren en vervolgens de auto te laten uitlijnen, maar .

Leo’s Autoservice is het adres voor het verlagen van je auto: verlangingssets, verlagingsveren en schroefsets van o. KW, Eibach, Weitec, Apex en V-Maxx. Karelsen banden is Eibach veren dealer. Ik ben al een tijdje in het bezit van Eibach verlagingsveren. Het de- monteren van de veerpoten gaat wel een stuk lastiger als bij genIS, . Normaal gezien als ik een andere auto koop laat ik er vrijwel meteen een setje verlagingsveren op monteren.

Verlagingsveren: verlagen met of zonder nieuwe schokbrekers. Verlaging van 3cm, veren eibach, prijs inclusief plaatsing en attest = 400. Dus de prijs van het monteren voor enkel de veren en ook een prijs.

Eibach -3cm op mijn vorige auto (lancer) incl.