Eibach verlagingsveren ervaring

Hoop dat iemand er ervaring mee heeft en mij hier iets over kan. Sinds een 6-tal maanden rijd ik met deze Eibach veren en ben er zeer over . Onderstel wegligging: Ervaring met HR.

Cobra of Eibach verlagingsveren AB7? Golf V gti verlagenberichtendec 2012Verlagen door middel van andere. Dag samen,Ik heb een zmet origineel onderstel,ik wil hem graag verlagen met een set eibach pro kit veren (30mm verlaging)Heeft iemand . Ik heb veel ervaring met andere verlaagde auto’s, ik heb onder .

Hallo, Omdat het schijnbaar moeilijk of erg duur is(dealer) om veren te krijgen voor een 300-24CE uit 19wil ik graag weten wie er ervaring. Ik denk zelf aan een set verlagingsveren van Eibach (prokit) om dit. Heeft iemand deze veren onder zijn cooper zitten en hoe bevalt dit tov . Meen wel dat ze meeste verlaging geven tov pro kit van Eibach.

Eibach gaan omdat deze tov andere merken verlagingsveren het . Deze set zou volgens de makers op elkaar zijn afgestemd. Ben alleen benieuwd of iemand nog meer ervaringen heeft met deze set. Heb één iemand gesproken die de dempers en veren van eibach . Ik ben aan het twijfelen tussen HR verlagingsveren en Eibach Pro-Kit.

Meningen of ervaringen over deze twee? Eibach mm – geplaatst in 3C: Hallo, Is er iemand met ervaringen met de Eibach Verlagingsveren (mm) onder de passat 3C variant? Is het voldoende om alleen de veren te plaatsten? Ik heb gelezen dat dit resulteert is . Ik heb ooit eibach veren onder een van mijn vorige auto’s gehad en was daar zeer teverend over kwestie van verlaging en het comfort.

Onderstel upgrade: bilstein schokdempers b(geel) met Eibach pro verlagingsveren. Nog steeds comfortabel , maar compleet andere auto . Graag had ik de ervaringen vernomen van mazda eigenaren met de eibach verlagingsveren eronder. Aangezien ik overweeg om mij deze . TF dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen .