Frietketel reinigen sien en maria

Sien en Maria van VTM hebben dat eens voorgetoond hoe je het best een frietketel kan reinigen, maar ik kan die afl niet terugvinden. Hartelijk dank, met deze tips kreeg ik mijn frietketel weer schoon!

Ik heb vanmorgen mijn frietketel schoongemaakt met een vaatwastablet. Frituurpan schoonmaken: een frituurpan schoonmaken kan op diverse manieren. De HuishoudCoach bespreekt ze allemaal met bijbehorende . Sien en Maria, jullie allemaal nog wel bekend uit het.

Schoonmaaktips: Sien Maria-Team houdt van een nette woning en propere. Dat betekent dat u om uw laminaat te reinigen enkel een dweil en een beetje . De binnenkant en het mandje van de frietketel kan je heel gemakkelijk schoonmaken met behulp van een tablet voor de afwasmachine. Hmm lekker, vandaag staan er frietjes op het menu.

Alleen die vieze frituurpan gooit roet in het eten.