Gordijnen maken plooien berekenen

Gordijnen berekenen die je met onze unieke calculator. Een eenvoudige hulp voor het uitrekenen van de benodigde stof voor uw gordijn. Enkele plooi, vlinderplooi, plooi, triplooi, tri, wave, wavegordijn, waveplooi.

Voor het maken van een enkele plooi houden wij een stof toeslag aan van minimaal. Dit houdt in dat als u een railbreedte heeft van 1cm. Soorten gordijnband uitrekenen hoeveelheid stof overgordijnen in banen. Ook willen wij weten welke plooi u wilt maken of wat voor soort band u wilt .

Plooiberekening op basis van stofmeting. Alleen de witte velden kunnen ingevuld worden. Gemeten breedte gordijn, 30 tussen de zijzomen. Ik wil voor het eerst mijn gordijnen zelf maken. Wie kan mij helpen met de berekening en hoe ik moet plooien?

Gordijnen plooien – Forum – Hobbydoos. De haken in de gordijnen hangen in runners die vervolgens soepel door de gordijnrail te verplaatsen zijn. De ingestikte plooien maken dat het gordijn met veel . Maar hoe bepaal je nou precies hoeveel meter gordijnstof je nodig hebt?

Per meter gordijnrails wordt ongeveer 2. Net mijn gordijnen gewassen, ben ik vergeten hoe ver die haakjes van elkaar zaten. Wie weet hoe ik die verdeling moet maken? Hopelijk kan iemand mij helpen met de plooiberekening in mijn kant-en-klaar gordijnen van 2cm. Bij nieuwe gordijnen uitkiezen, is het een kwestie van meten en berekenen. Ook bij een dubbele plooi kun je gebruik maken van een retourplooi: reken hierbij . Ik ga zelf mijn gordijnen maken,nu wil ik graag weten hoeveel stof ik.

Wat voor stof ga je gebruiken, wat voor plooien wil je, enkele of dubbele. Om de hoeveel cm moet er dan een gordijnhaak, dus een plooi er in? Welke berekening moet ik dan maken? Houd rekening met het volgende: Kleur en dessin van gordijnen komen het best tot hun recht bij een mooie plooi: de meest gebruikte . Daarna worden de plooien gemaakt en wordt het.

Bereken de maximale breedte van het gordijn. Met de gordijncalculator berekend u heel eenvoudig de prijs van uw nieuwe gordijnen, komt u te weten hoeveel stof u nodig heeft en kunt u direct uw bestelling . Hoeveel stof heeft u nodig voor een Wave-Plooi gordijn ? Bij banen stof kunt u aan de hand van de maten uit de tabel berekenen hoeveel banen u nodig heeft . Hoe kunt u een wave-plooi gordijn maken ? In het hoofdstuk hoeveelheid stof kunt u precies lezen hoe u deze hoeveelheid kunt berekenen.