Hg sierpleisterreiniger review

Ik heb van HG schoonmaakspul gekocht voor gestucte muren. Het heet HG sierpleister reiniger. Door met dat spul erop te deppen en met een .

Ik zweer zelf bij sierpleisterreiniger van HG, al vele mensen in mijn omgeving heb ik die tip gegeven en zijn net zo fan als ik. HG Sierpleisterreiniger (liter). Schrijf een eerste review over dit product.

De beste en eenvoudigste oplossing is HG sierpleisterreiniger.

Spachtelputz reinigingsmiddel te gebruiken zoals bijvoorbeeld de HG Sierpleisterreiniger. HG water, olie, vet en vuil dicht voor leer 300ml. Er is sierpleister reiniger bij bouwmarkten te koop.

Er is van HG wel sierpleisterreiniger verkrijgbaar maar ik vond het reultaat niet geweldig. Ik heb zelf ook spachtelputzmuren…………ik bespuit mijn muren altijd met sierpleister reiniger,te koop van HG en bij een stucadoorsbedrijf. De reinigingsproducten van HG zijn degenen die ervoor zorgen dat jouw huis echt schoon. Reviews HG Sierpleisterreiniger – 10ml.

Wij doen zo nu en dan met sierpleister-reiniger van HG de muren rollen.

Die HG reiniger kun je volgens mij bij bouwmarkten kopen, maar . Je hebt van HG spul voor sierpleister, je behandeld je muur met dit spul ( met een roller ) en het trekt weer super mooi op.