Hg vlekkenspray bank

Reviews HG Vlekkenspray – Extra Sterk – 5ml. Gisteren heb ik per ongeluk gemorst met olijfolie op onze bank. Ik heb HG vlekkenspray ooit geprobeerd op een heerlijke luie stoel omdat .

Andijvie: bank schoonmakenjuli 2012Urinelucht uit stoffen bank verwijderen? HG vlekkenspray extra sterk, werkt echt super! Ik doe de Ikea hoezen altijd nog nat om de bank.

Ik gebruik HG vlekkenspray, extra sterk.

Vraagje van man over vlek op bekleding autobank. Ik heb hier de HG vlekkenspray extra sterk naast mij staan en op het etiket staat dat de . Wat ik een supermiddel vind tegen vlekken is een spray van HG, vlekkenspray extra sterk heet het. Let wel op dat je de versie extra stekr neemt . Hardnekkige vlekken in tapijt, karpet of bekleding?

HG vlekkenspray extra sterk (HG product 94) is o. Uiteindelijk alles gedaan met HG vlekkenspray en ze waren als nieuw! Tapijt in de slaapkamer heeft enkele vlekken.