Hoeveel kg wasmachine voor dekbed

Een aantal jaren hebben we de dekbedden door een tante laten wassen, die kon in de. Hoeveel kilo kan die wasmachine aan dan? Wassen jullie wel eens een 1-persoons dekbed in de wasmachine?

De wasmachine is voor 7KG maar een dekbed mag maar kilo wegen. Op het label kijken op hoeveel graden als dat ie moet, programma . Andijvie: hoeveel wasmiddel bij dekbed? Mijn huidige machine heeft een vulcapaciteit van 5-kg.

Wasdroger werkt niet naar behoren, doe ik iets fout. Waar op letten bij aanschaf wasmachine? Een grotere trommelinhoud biedt u voordelen die uw wasbeurt een stuk . Dames die verstand hebben van wasmachines.

Mijn vraag is ; Hoeveel inhoud moet de trommel dan hebben? In een kilo trommel kan je gemakkelijk een dekbe kussens, gordijnen of slaapzakken wassen. Hoeveel laadvermogen heb ik nodig?

Ik kan mijn (lits jumeaux) donzen dekbed gelukkig in de wasmachine krijgen (kilo!) en was dan met een speciaal donswasmiddel. Het uitzoeken van een nieuwe wasmachine begint met de vraag uit hoeveel.

Het is even proppen maar als het er weer uitkomt is het nog maar een klein hoopje… De hoeveelheid water die de machine gebruikt is dezelfde . Mijn vriend en ik gaan binnenkort samenwonen. Nu wil ik een goede (Miele) wasmachine aanschaffen, maar ik weet niet hoeveel kilo. Ik heb wel eens een dekbed in de wasmachine gedaan.

Toegevoegd na uur: Ik ga een nieuwe wasmachine kopen en zit te twijfelen tussen een kg of kg inhoud. Het gaat hier over overtrekken, niet over dekbedden. Dekbedden hoor je dan ook NIET in de wasmachine te proppen.

Heb jij een dekbedovertrek van kilo? Al onze 1-persoons donsdekbedden kunnen in een wasmachine met tenminste kg capaciteit op graden celcius gewassen worden. Maar soms is jouw dekbed wel aan een wasbeurt toe. Als je trommel groot genoeg is, kan dit gewoon in je eigen wasmachine.

Er zijn wasmachines met een capaciteit van tot wel kilo. Kijk dus goed hoeveel kilo je in een week wast. Want een wasmachine werkt pas goed als hij vol zit . Hoe krijg je een groot persoonsdekbed schoon?

Hartelij k dank dat u voor een Whirlpool-wasmachine heeft gekozen!