Kitranden schoonmaken tandpasta

Regelmatig komt via de mail de vraag binnen: hoe krijg ik m’n badkamer voegen weer wit? Ken je dat: zwart verkleurde voegen en kit randen in je badkamer. Natuurlijk Schoonmaken en Reinigen.

Wat is er lekkerder dan een schoon en fris huis? En wij Hollanders zijn een poetsgraag volkje. Ik lees mee, de kitvoegen in onze douche zijn ook helemaal verkleur was al toen we erin trokken helaas. Ik vrees er echter voor dat de enige .

Wie heeft DE tip voor schoonmaken voegen tegels? Kinderenjuni 2010Voegen douchetegels ECHT goed schoon krijgen – Thuisfeb 2010Meer resultaten van forum. Weet iemand iets tegen verkleurde kitranden? Daarnaast heb ik gehoord (heb ik niet zelf geprobeerd) dat tandpasta helpt.

Kitranden kun je het beste schoonmaken door ze af te nemen met een vloeibaar schuurmiddel, wasbenzine of een oplossing van bleekwater. Dat spul blijft dan weer heel hardnekkig op mijn vionger zitten en op het aangrenzende materiaal waar ik kit. In mijn badkamer heb ik zwarte schimmel op de aangebrachte kit. Naast schimmel op de muren en wanden zien we de laatste jaren steeds vaker schimmelvorming in de kitvoegen die gebruikt worden als afdichting .

Hoy, even een vraagje over het reinigen van een kitrandje. Op onze camper is witte kit gebruikt rond de vuldop van de watertank en de .