Kleding bleken met chloor verhouding

Alleen bleekwater geheel witte kleding en beddengoed. De verhouding moet deel bleekmiddel op delen water. Volgens moeders moest ik dit wassen in chloor in de wasmachine en daarna nog een.

Ik zette het vroeger, een nacht in de bleek, gewoon in een emmer, niks geen . Jeans bleken – Mode Beautyfeb 2012Bleekvlekken verwijderen uit kleding? Mode Beautynov 2010Badkleding verkleurd door chloor – Mode Beautyaug 2009Witte was roze. Thuisjuni 2008Meer resultaten van forum.

Kan iemand mij vertellen hoe ik mijn textiel. Dan kan het wel met verdunde chloor. Ik heb een aantal saaie shirtjes waar ik wat leuks mee wil gaan doen, tie-and-dye of met de hand er wat patroontjes op schilderen.

Grote emmer met water lauw en dan bleekmiddel erin en dan een tijdje laten weken ( een paar uurtjes 3) en dan goed met water spoelen. Pas op met andere kleding als u aan de slag gaat. Om een spijkerbroek te bleken wordt deze met bleekwater en puimstenen. Hoe dan ook is de belangrijkste tip: voorkom chloorvlekken in je kleding, trek eerst oude kleding aan voordat je met chloor of bleekwater aan de slag gaat.

Ik dacht altijd dat je kleding van bleek geel werd. Maar goe kan niet zo zijn dus ik lees even mee.

Heb een mooie blouse die ik ook niet meer .