Koffie op gestucte muur

Zojuist een volle kom zwarte koffie op de grond laten vallen. Helaas nogal een grote plons op de onlangs gespachteldputzte muur gespat. Maar gisteravond heb ik een siersteen op een volle beker met koffie laten vallen die vervolgens tegen mijn mooie witte gestucte muur omviel.

Santé’s webredacteur had een ongelukje met tomatensaus en een witte muur. Ze ging op zoek naar alle oplossingen om vlekken van een witte . Ochtends als ik wakker word ga ik als eerste kofiie zetten en naar twee hoog lopen om achter mijn pc te zitten. Probeer altijd zo snel mogelijk te handelen.

Hoe langer de vlek aanwezig, hoe lastiger . Wat voor materiaal zijn je wanden? Een normaal gestucte muur schoonmaken is niet zo ingewikkeld. Spachtelputz is echter een heel ander verhaal.

Onder het oog van een groep collega’s die koffie gingen halen.