Kraag leren jas reinigen

Toegevoegd na seconden: ik bedoel . In de kraag zit een donkere rand en voelt wat vettig aan, waarschijnlijk van haargel. Als het haargel is zou je het eerst beetje kunnen schoonmaken met water, .

Ik heb een leuk licht beige leren jasje, ziet er verder nog tip-top uit, behalve de kraag. Weet iemand hoe ik die ‘aanslag’ eruit krijg zonder de kraag te beschadigen? Andijvie: vieze kraag in leren jas. Toevallig had ik het gisteren met iemand over het schoonmaken van leer en hij raadde aan het met zachte .

Alleen de kraag van mijn jas wassen? Thuismaart 2014suede jas – Mode Beautymaart 2009Hoe krijg ik die boorden goed schoon? Mode Beautyjuli 2008Meer resultaten van forum. Door de inzender van de vorige vraag over een leren jas, bedacht ik me dat ik mijn vraag ook wel hier kon stellen. Mijn man heeft een jas van echt leer.

Nu hij hem geruime tijd gedragen heeft is de kraag vet en donker geworden. Probeer te reinigen met een lauw sopje van water en groene zeep , niet teveel poetsen en daarna goed drogen en behandelen met leervet . Verfvlekken op een lederen jas kunt u verwijderen door de vlek in te. Zitten er veel vlekken in een stof, dan kan het reinigen beter aan de .

Je bank, je schoenen, je jasje, je tas; je hebt vast meer leer producten in huis dan je denkt. Leer moet met zorg behandeld en schoon gemaakt worden om de . Met de tijd wordt dat echt een beetje.