Krassen verwijderen glas horloge

Met een van de hieronder beschreven technieken is het wellicht mogelijk om erg lichte krassen te verwijderen uit glazen . Krassen verwijderen van uw horlogeglas was nog nooit zo eenvoudig. Ik heb in een Seiko met saffier glas een echt diepe kras zo goed als weg gekregen.

Krassen verwijderen glasdec 2015Krassen verwijderen van Zenith horlogeglas – Archief Techniek. Vintage Horlogeforum – Horlogeforum. Krassen verwijderen glazen salontafel.

Ik heb zaterdag met mijn lamme gedrag een voelbaren kras in mijn horloge glas gemaakt.

Weet iemand of dit nog te verwijderen is? Die krassen kunnen glas en uitzicht danig ontsieren. Maar glas vervangen is een dure grap. Gelukkig kun je krassen in glas ook verwijderen . Bij horlogeglazen die van kunststof zijn komen snel krassen en dat oogt niet.

Krassen met tandpasta verwijderen van de achterkant. Kan iemand mij een tip geven om krassen uit glas te verwijderen. Deze zijn onstaan door een schuurmachine die uit de hand viel toen hij aanstond.

Hier linkjes hoe je deze krassen kan verwijderen. NB niet van toepassing voor horloges met saffierglas (dat moet je gewoon vervangen). Nu ben ik van de glijbaak gegaan en daardoor zijn er ernstige krassen op het glas van mijn horloge gekomen.

Ik dacht dat ik ooit eens gehoord . Ik krijg geregeld de vraag of het mogelijk is om krassen uit een horloge te halen. Dan gaat het om krassen uit de horloge kast, band en glas. Schoonmaak middel waar je een keramische kookplaat mee schoonmaakt. Vroeger zeiden ze bij een kras op je horloge, wrijf er een beetje tandpasta.

Op het Internet las ik iets over het produkt Displex, wat krasjes zou kunnen laten. Horloge met het glas in de tandpasta en draaien maar. Wilt u krassen verwijderen in uw glas? Met de glas reparatie kit van Glasspolish.

Hij werkte erg goed bij de krassen op mijn horloge. De crème in de krasjes word hard en zo doorzichtig als glas,waardoor het lijkt of de krasjes weg zijn.