Lcd scherm schoonmaken azijn

Vroeger kon je je tv-scherm gewoon schoonmaken met wat glasreiniger en een doekje. De moderne LCD-schermen hebben iets meer zorg . Of met een huis-, tuin- en keukenmiddeltje, zoals azijn, ruitenreiniger en.

Spring naar Wassen met een oplossing van azijn en water – Wassen met een oplossing van azijn en water. Reeds geprobeerd: flatscreenreiniger, Glassex, gedemineraliseerd water i. Hoe krijg je het scherm weer: af-fabriek? Waarmee kan ik mijn LCD-scherm reinigen?

Hoe krijg je het beste het beeldscherm van een LCD-tv schoon? We hebben, nadat een kat langs het scherm had gesproeid waarbij een beetje . Ik heb toen ik mijn lcd kocht een schoonmaak setje er by gekocht. Pas geleden was ik bij een winkel die Action heet en zag daar Screen . Reinigen samsung PS50C7700Plasma Met Vivanco. Hoe maak ik het beeldscherm van mijn Smart TV schoon?

Je kunt je televisie, inclusief het beeldscherm, schoonmaken met een vochtige zachte doek. Die doek moet niet nat zijn, maar licht vochtig. Ik heb zelf een LCD scherm en doe het met vochtige doekjes.

Heeft u een televisie of ander display en wilt u dit schoonmaken, wees voorzichtig! Het schoonmaken van een le plasma, lcd of ander televisiescherm is . Philips plasma en LCD reiniger wat geleverd word met . Video uitleg over het schoonmaken van een Flat TV. Ik gebruik hetzelfde produkt dat ze voor Plasma en LCD TV’s verkopen. De aanpak lijkt op de reinigingsmethode voor LCD schermen.

Ga naar je lokale elektronica winkel om een ​​LCD -scherm schoonmaken kit te . Toen ging ik het scherm maar schoonmaken met glasreiniger en spiritus en schoonmaakazijn, wat niet echt hielp. Kort geleden is er een nog ouder lcd scherm overleden wat ik heb geprobeerd te maken maar dat niet lukte . Ook werden tv’s schoongemaakt met een microvezeldoekje en azijn, .