Led tv reinigen glasreiniger

Heb je een pracht van een tv staan zit je met de vraag hoe je dat LED scherm het beste kan schoonmaken. Plasma en LCD flatscreen TV’s hebben meer zorg nodig dan oude glazen TV-schermen, die je kon schoonmaken met een glasreiniger en een papieren doekje. Televisie en projectie: Mijn vrouw maakt regelmatig het.

Full HD led TV schoon met een zachte doek en glassex,de een zegt dat is. Vroeger kon je je tv-scherm gewoon schoonmaken met wat glasreiniger en een doekje. De moderne LCD-schermen hebben iets meer zorg .

Ik maak mijn tv (ok, een plasma) al jaren schoon met afwasmiddel. Gebruik zeker geen schoonmaakmiddel want die kunnen de tv beschadigen. Het reinigen van deze schermen met gewone schoonmaakmiddelen of water .

Je kunt je televisie, inclusief het beeldscherm, schoonmaken met een. Ik ben al 2jr een trotse bezitter van een samsung led 3D tv en hij bevalt me echt prima Alleen blijf ik toch best wel aan het knooien met het . Laat tevens een microscoptisch dun, .