Lederen kraag ontvetten

Ik heb een leuk licht beige leren jasje, ziet er verder nog tip-top uit, behalve de kraag. Weet iemand hoe ik die ‘aanslag’ eruit krijg zonder de . Er zitten make up vlekken in Toegevoegd na seconden: ik bedoel een leren of een suede jas.

Met groene zeep insmeren en voorzichtig met een niet te harde borstel en water uitwassen en spoelen. Je hoeft niet het hele jack onder water te zetten, alleen . In de kraag zit een donkere rand en voelt wat vettig aan, waarschijnlijk van haargel. Verfvlekken op een lederen jas kunt u verwijderen door de vlek in te.

Ik gebruik volumemousse en gel in mijn haar, waardoor de kraag van mijn jas nu een vieze rand heeft. Het is van dat opgeruwde leer, over een . Door de inzender van de vorige vraag over een leren jas, bedacht ik me dat ik mijn vraag ook wel hier kon stellen. Ontvet nu de tas met leder reinigingsbenzine. Om de kleur van je tas te herstellen kan je een kleurtint gebruiken. Dit kan je desnoods meerdere keren doen, . Sneeuwranden op leren schoenen verwijdert u heel gemakkelijk door ze in te.

Een vieze kraag van een overhemd schoonmaken. Maak de kraag eerst nat, wrijf er dan met de hand wat shampoo overheen en stop het.

Van een leren riem zijn vlekken op mijn broek terecht gekomen.