Lege cd action

Hier vindt u een selectie van ons ruime aanbod Beeld Geluid. Doe inspiratie op en maak een lijstje voor in de winkel. Bekijk de 1nieuwste producten in het Action assortiment.

Op de cd’s kun je 7MB of minuten muziek opnemen. Bewaar je waardevolle gegevens op de Philips 700MB 52x CD-R. Op deze CD-R past 7MB of minuten data. Ik moet van die lege dvd’s hebben om te branden. ComputersAccessoires diversen . Kun je bij de Action lege CD’s kopen?

Een grote keuze aan producten met gratis bezorging. MediaMarkt, ik ben toch niet gek ! Hallo, Iedere keer als ik een lege CD in mijn brander doe komt windows XP met een popup venster waar ik de ‘default action’ kan kiezen. Lege cd’s kopen om zelf te branden als muziek c mpc foto cd of documenten opslag cd doe je via internet. Online je CD-R of CD-RW bestellen en .