Leren jas schoonmaken zweet

Ik heb een heel leuk nep leren jasje, het stinkt alleen naar zweet en ik. Ik spuit de oksels van die kleding dan in met schoonmaakazijn en met . Thuisapril 2014Nep leren jasje in vriezer?

Mode Beautyjan 2014imitatie leren jasje zit dat zweterig? Mode Beautyjan 2013nepleren jasje wassen? Thuisfeb 2012Meer resultaten van forum.

Hoe krijg je zweetvlekken uit een leren jas?

Leer schoonmaken én weer soepel maken doet u met een sopje van groene . Net na het wassen ruikt de kleding heerlijk schoon en fris. Maar wanneer je dat leuke truitje of jasje een half uur draagt, komt er een vervelende zweetlucht naar . Ik heb sinds een paar jaar een leren jasje. Hoe krijg ik die nare, muffe lucht eruit zonder meteen naar een dure stomerij te moeten?

Eén fietstocht met tegenwind en het zweet staat weer op mijn rug, en blijkbaar is . Salaam dames Ik heb een camel kleurige leren jas. In de kraag is hij een beetje vies (make up en zweet etc) Maar weet iemand hoe je leer . Heb ik nou een soort hardnekkig zweet of is dit normaal bij witte kleding?

Dat probleem had ik ook met mijn leren jas met stoffen binnenvoering. Ik heb gisteren zo’n nep leren jasje bij de vero moda gekocht, maar kwam er gisteravond pas achter dat het materiaal nog al vies ruikt. Zweetlucht uit kleding verwijderen doet u door het kledingstuk eerst te laten weken in sodawater. Wel even het wasetiket en het water controleren op de juiste . Je bent hier: VraagbaakHuis en TuinVlekkenhoe zweetgeur uit kleding krijgen?

Ik heb goede ervaringen met schoonmaak-azijn: veel sterker dan gewone azijn. Ik heb in een jasje zweetlucht Het is al gestoomt maar het ruikt nog erg sterk Hoe krijg ik .