Mediamarkt werken 16 jaar

Werken bij de nummer één van Europa? Media Markt heeft allerlei soorten vacatures. Bekijk dus snel welke er op ons hoofdkantoor of in onze winkels zijn.

Ik begin aankomend schooljaar met 5-havo. Ik heb al één jaar werkervaring bij La Place. Ook werk ik vrijwillig als geluidstechnicus.

Ik ben op zoek naar een nieuw bijbaantje, weet iemand toevallig of ze bij de mediamarkt ook jarigen aannemen als verkoper? Reviews van Media Markt medewerkers over de cultuur, salarissen, secundaire arbeidsvoorwaarden, werk-privé balans, het. Ik werk met plezier bij de Media Markt in Zwolle op een afdeling waar mijn passie ligt. Werken bij Media Marktberichtenjuli 2011Salaris fulltime verkoper Mediamarktberichtenjan 2006Meer resultaten van forum.

Welk karakter moet je hebben om te werken bij de Mediamarkt. Ik heb morgen een sollicitatiegesprek bij de Mediamarkt als een. Dit kan toch niet erg zijn om te werken als verkoper? Ik weet het nu na een half jaar nog niet dus heb maar StartMenu gedownload 🙂 . MINIMAAL jaar, ervaring, geen vervelende werkgeschiedenis, etc.

Jongeren van en jaar werkten na bemiddeling van Projectservice.

Media Markt zei dat bij het werk voor dit bedrijf de arbeidswet niet is .