Mijn eigen bibliotheek groningen

Website van de gezamenlijke bibliotheken in de provincie. Met informatie over de collectie en aangesloten plaatselijke bibliotheken. In Mijn account bij Reserveringen vind je een overzicht van de titels die je hebt .

Sinds januari 20is de Bibliotheek in de stad Groningen integraal onderdeel van het Groninger Forum. Het Groninger Forum opereert nu dus op acht . VergelijkbaarEr is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Als u inlogt in Mijn gegevens kunt u; de titels die u. Inloggen doet u met de gegevens op uw bibliotheekpas: uw lenersnummer (boven de streepjescode) en uw . Wilt u materialen verlengen, ga dan naar Mijn gegevens. Vergeet niet om u dan weer af te melden. Wil je materialen verlengen, ga dan naar Mijn eigen bibliotheekpas.

Vergeet dan niet om je weer af te melden. Romans Centrale Bibliotheek Groningen. De eenzaamheid van de priemgetallen. Auteur: Paolo Giordano Verlovingstijd Auteur: Maarten ‘t Hart Naar het nieuwe . De openingstijden van De Bibliotheek Mijn Eigen Bibliotheek Evertswijk in Zevenhuizen (Groningen) vind je – net als de openingstijden van andere .