Mijn eigen woordenboek

De gratis aan te vragen webbased tool Mijn Eigen Woordenboek is een online woordenboek dat de taalverwerving van leerlingen actief stimuleert. Mijn Eigen Woordenboek is een online woordenboek dat leerlingen en. Mijn Eigen Woordenboek geeft de woordenschatontwikkeling een extra impuls.

Mijn eigen woordenboek is een leermiddel met als doel taalverwerving actief te stimuleren. Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans.

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Kun je ergens online een eigen woordenboek maken met nieuwe woorden? Onze databank bevat de volgende beschrijving(en) van spoeien, ik zal mijn eigen eens ~ .

Gegroet, Ik ben sinds kort begonnen aan een ‘eigen’ woordenboek. Beschrijving van de uitgangspunten en mogelijkheden van Mijn Eigen Woordenboek, een multimediaal woordenboek op internet die kinderen naar eigen . Maak uw eigen (vaktermen)woordenboek in Word en deel het met anderen. Dan is de schrijfstijl in ieder geval telkens dezelfde. Mijn Eigen Woordenboek is een online woordenboek dat de taalverwerving van kinderen stimuleert.

Leerlingen en leerkrachten kunnen het woordenboek zelf . In deze tip laten we je zien hoe je een persoonlijk woordenboek op je. De woordposter kan ingezet worden om een eigen woordenboek te maken. Door het woord van diverse zijden te belichten, is een goede opslag in het mentale . Een eigen woordenboek verhoogt de betrokkenheid van kinderen bij hun. Hierna lichten we de opzet van Mijn Eigen Woorden toe. Kies bijvoorbeeld de Nederlandse vlag, de Friese vlag, of welke andere vlag dan ook!

Bedankt voor het kijken van deze video! Lang geleden had ik een woordenboek dat ik zelf van plaatjes voorzag. Met schaar en lijmpot maakte ik zo mijn eigen woordenboek.