Mylene bestellen zonder party

Mylène vertrekt vanuit persoonlijk advies door consulenten tijdens gezellige home parties. Voordat je online producten kan bestellen . Mylène vertrekt van persoonlijk advies door consulenten tijdens gezellige home parties.

We brengen je graag in contact met een consulent(e) bij jou in de buurt. Zij kunnen bijgevolg enkel besteld worden na het organiseren of bijwonen van een party van. Je kan je homeparties ZELF INPLANNEN op het moment dat jou . Ik mag jou een hele leuk en gezellige beauty party van mylene aanbieden en speciaal voor de .

Ik ben jarenlang consulente geweest van Mylene. Toch zou ik graag nog een aantal produkten bestellen zonder en party te geven. Wil jij ook kans maken op een reis voor personen naar Ibiza? Boek dan nog vóór mei je Mylène homeparty en informeer naar de actie bij je consulent(e). Dat verhaal is echt top en maar leuren voor een huisparty.

Moet je eens van Mylene shampoo bestellen, goud is het zoveel kost het en het is . Zonder de spray werd ik ‘s nachts wel eens wakker omdat ik. Ik ben best gek op de geur van lavendel, dus ook deze badschuim moest besteld worden. Mylène producten zijn te koop via een thuisparty die je via de .

De allereerste Mylène Homeparties zijn hiermee een feit. Ik werd uitgenodigt door mijn schoonzusje, zij was namelijk gastvrouw op de party. Voor sommigen van jullie zal het merk Mylène bekend zijn, anderen niet.

Twee weken terug had ik zo’n party en bestelde ik deze mascara. Het bestellen is alleen wat lastiger. Een goede kennis van mij is sindskort begonnen met mylene. Een paar keer gehad dat er dus ook ineens een party was zonder bericht . Hih, misschien dat mylene niet bekent is in Nederland of dat het een. Maar ik kan niet zomaar iets bestellen zonder een party te geven.

Al meer dan vijftig jaar komen Mylène-consulentes aan huis om er tijdens. Ik ben benaderd om Mylene-demonstratice te worden. Je vraagt ook uitleg zonder verdere aankoopverplichting.

Bij een Mylène party ken je de gastvrouw en wordt er vaak uitgegaan dat je aanwezig . Of je nu Mylène producten koopt via een home party of via de. Meteen verdienen, zonder investering. De bedoeling van zo’n party, in dit geval Mylène: heel veel producten verkopen. Er komt een vrouw van Mylène die het een en ander over de . Wat zijn de voordelen om een party bij u thuis te geven? Ze zijn natuurlijk, zuiver, zonder chemische houdbaarheidsmiddelen en.

Het is helaas niet mogelijk om “losse” Mylène producten bij mij te bestellen, alleen middels een party.