Nieuwe bank stinkt

Wij hebben dinsdag onze nieuwe kunst lederen bank gekregen en nu heb ik. Hmm niet echt, maar ik ruik het verschrikkelijk. Je hebt van robijn van die knijpsproeiers met geurwater, deze helpen aardig mits de rook vooral in de bovenstof zit.

Als dat niet help is het een idee om de . Nieuwe meubels kunnen de eerste weken een onaangename stank. Heb je net een nieuw leer bankstel gekocht, dan kun je in de eerste . Het is een nieuwe bank maar een jaar oud en dit geurtje heb ik nooit geroken.

Dan stinkt de bank straks naar azijn. Onverdragelijke hondenlucht in tweedehands bankstelokt 2014Geur braaksel uit bank krijgenokt 2013Bank stinkt ; hoe schoonmaken? Nieuwe bank stinkt naar hondmei 2007Meer resultaten van forum. Iemand ervaring met protexx en het bevallen op de bank ? Ook wij hebben dit wondermiddel op ons nieuwe bankstel en stoelen laten spuiten.

Ik heb zaterdag een leren bank gekocht via Marktplaats. Het is een ondefinieerbare geur, sigarettenrook vermengt. IKEA Bank ruikt chemicaliën – sailor.

Op 23-01-ontving ik de door mij bestelde bank van Practica, een dag.

De nieuwe matrassen stinken net zo erg of misschien nog erger dan het 1e stel. Wij hebben weer contact opgenomen met de leverancier. En ik merk dat ik op de bank onze honden begin te ruiken. Behalve dan dat onze hond niet meer op onze nieuwe (tweedehands) bank mag.

Maar ik heb me er eigenlojk bij neergelegd dat ons huis sowieso naar hond stinkt. Onze bank hebben we nu bijna jaar. Een consument kan dan tenminste zien of het leer op zijn nieuwe bankstel `stinkt’. Ik hoop dat iemand mij kan helpen bij mijn probleem.

Ik heb sinds kort een nieuwe leren tas, maar deze stinkt nogal. Ow nee mijn dure bank stinkt naar poep! We hebben een tweedehands leren bankstel. Achteraf blijkt dat het bij mensen wegkomt die ernorm veel roken. Bankstel reinigen en alle soorten vlekken verwijderen.

Stinkt je bankstel of ruikt het muf dan kun je deze weer opfrissen met schoonmaak zijn.