Ouderwetse kinderwagen restaureren

Informatie over het restaureren van de kinderwagens. Tevens kan je kinderwagen banden, riempjes, matrasjes bestellen. Daarnaast geven wij informatie over de restauraties aan deze geliefde oude kinderwagens.

Restauratie kinderwagens en poppenwagens. Spring naar Kinderwagens – eigenaar dat alles zo veel mogelijk in de oude staat zou blijven. Een paar weken geleden heb ik onze oude kinderwagen gered uit.

Ook wou ik deze kinderwagen opknappen, wat nieuwe banden eronder.

Hallo allemaal, Ik krijg van mijn oma de kinderwagen waar mijn eigen vader jaar geleden in gelegen heeft. Helemaal lyrisch word ik van de oude kinderwagens die ik zie in. Sylvia en Ruud Mors restaureren en verkopen de kinderwagens in . U vind hier alles over verkoop, verhuur, en restauratie .