Overgordijnen wassen wasmachine

Je gordijnen wassen en onderhouden, lees hier alle tips. Gordijnen wassen staat waarschijnlijk niet hoog op je. Nodig: Wasmachine, fijnwasmiddel, kussensloop per gordijn of vitrage, .

Ik had dus het idee om onze gordijnen te wassen, maar ik weet niet of. Ze passen natuurlijk niet in de wasmachine, dus kan ik ze misschien in bad wassen of naar de stomerij brengen? Wie heeft er velours gordijnen van de Hema?

Gordijnen wassenapril 2010Meer resultaten van forum.

Hoe kan ik het beste mijn gordijnen wassen? Gordijnen wassen zonder de haakjes eruit te halen! Ga je je gordijnen in de wasmachine wassen, verwijder dan eerst alle gordijnspelden, haken en rollertjes. Die kunnen in de wastrommel je gordijnen ernstig . Hierdoor ontstaan dikwijls door te grote wrijving met de wastrommel de zgn. Wassen op een ‘voorzichtig programma, en op centrifugeren op het laagste.

Kun je gordijnen gewoon in de wasmachine wassen?