Plooien berekenen gordijnen

Gordijnen berekenen die je met onze unieke calculator. Naar gelang welke plooi je kiest moet je de volgende berekening doen: Enkele plooi= . Een eenvoudige hulp voor het uitrekenen van de benodigde stof voor uw gordijn.

Enkele plooi, vlinderplooi, plooi, triplooi, tri, wave, wavegordijn, waveplooi. Plooiberekening op basis van stofmeting. Alleen de witte velden kunnen ingevuld worden.

Gemeten breedte gordijn, 30 tussen de zijzomen.

De door u gekozen plooi of plooitoeslag bepaald hoeveel stof u nodig heeft of wij gaan gebruiken om een geplooid gordijn of een gordijn op zeilringen te . Ik wil voor het eerst mijn gordijnen zelf maken. Wie kan mij helpen met de berekening en hoe ik moet plooien? Gordijnen plooien – Forum – Hobbydoos. Gordijnen kunnen op verschillende manieren voor het raam worden geplaatst. Veelal worden de gordijnen met ingestikte plooien aan een gordijnrail gehangen.

Hopelijk kan iemand mij helpen met de plooiberekening in mijn kant-en-klaar gordijnen van 2cm. Kies hier de plooi die past bij uw gordijn. Per meter gordijnrails wordt ongeveer 2.

Soorten gordijnband uitrekenen hoeveelheid stof overgordijnen in banen. Ook willen wij weten welke plooi u wilt maken of wat voor soort band u wilt . Grootste collectie stoffen en gordijnen. Maar hoe bepaal je nou precies hoeveel meter gordijnstof je nodig hebt?

Net mijn gordijnen gewassen, ben ik vergeten hoe ver die haakjes van elkaar zaten. Ik heb de haakjes er zojuist weer uitgehaald omdat het . Om de hoeveel cm moet er dan een gordijnhaak, dus een plooi er in? De breedte berekenen is het makkelijkste, u meet de breedte van de. Bij de gordijnen met waveplooien komt het gordijn altijd onder de rail te hangen. Ik ga zelf mijn gordijnen maken,nu wil ik graag weten hoeveel stof ik extra.

Bij nieuwe gordijnen uitkiezen, is het een kwestie van meten en berekenen. Deze factor is afhankelijk van onder meer de plooi die je kiest, de afstand tussen . Hoeveel stof heeft u nodig voor een Wave-Plooi gordijn ? Bij banen stof kunt u aan de hand van de maten uit de tabel berekenen hoeveel banen u nodig heeft . Kies is het overzicht van alle gordijnen met enkele plooi de door u gewenste stof en confectie uit en bereken direct uw prijs: . Met de gordijncalculator berekend u heel eenvoudig de prijs van uw nieuwe gordijnen, komt u te weten hoeveel stof u nodig heeft en kunt u direct uw bestelling . Kant en klaar gordijn inclusief plooien en of zeilringen. Bereken in een aantal stappen de prijs van een kant en klaar op maat gemaakt.