Reinigen suede jas

Heeft u een leren of suède kledingstuk wat u wilt laten reinigen? Door uw jas bij een stomerij in te leveren kunnen wij dit weer schoon krijgen voor u. Ik was naar de stomerij maar mijn jas werd terug gestuurd.

Er stond op dat het een risico lopen is om je jas te laten stomen met suède. Kan ik een suede jasje gewoon in de wasmachine op bv. Stomerij of proberen boven stoom met een suede borsteltje te reinigen.

Suede jasjeberichtenfeb 2008suede jas wassenberichtenokt 2005Meer resultaten van huishouden. Ik wil graag mijn suede (bruine) jas schoonmaken zonder dat ik naar de stomerij moet. Er zitten wat zwarte strepen op van een paar seizoenen . Thuismaart 2010Leren jasje laten reinigen bij stomerij. Vest van kasjmier krimpt in de wasmachine. Wanneer is een gang naar de stomerij noodzakelijk?

Suède wordt in tegenstelling tot synthetische suède gemaakt van de zachte binnenkant. Borstel je suède jas, schoenen of accessoires eerst voorzichtig met de . Ik heb een 2e hands suéde jas met een bontrand en hij moet echt gewassen worden,. Dit lijkt mij niet dé methode om suède te reinigen.

Suede schoonmaken vraagt om een bijzondere behandeling. Het is een bijzondere stof en kan niet zomaar in de wasmachine gewassen worden met de andere . Als je mooie suède schoenen of een suède jas hebt, wil je natuurlijk ook dat het suède mooi blijft. Na een poosje wordt suède hard of krijg je er .