Retro kinderwagen opknappen

Engelse poppenwagens en kinderwagens. Bandjes, onderdelen, restauraties en advies. Verkoop, bemiddeling en informatie.

Wegens zolder op ruiming bied ik deze mooie kinderwagen aan merk van delft alles er op en aan zeer goede staat ook de . Ook wou ik deze kinderwagen opknappen, wat nieuwe banden. Zeker bijhouden,wordt tegenwoordig al geld voor geboden,doordat retro zo . Mijn vraag: Is zo’n kinderwagen nou goed voor een baby?

Ik moet ‘m wel zelf nog opknappen denk ik, in ieder geval goed schoonmaken . Zeker nu beroemdheden als Kate Middleton en Kate Moss achter een vintage kinderwagen zijn gespot. Deze klassieke en stevige kinderwagen heeft een fraaie . Tevens kan je kinderwagen banden, riempjes, matrasjes bestellen. Vind u het ook zo leuk om oude kinderwagens te bekijken?

Kijk dan eens naar de foto’s op deze website en ga even terug in de tijd. Posts about opknappen written by Mama Anders.