Schoonmaakster hoeveel uur

We hebben al contact met iemand en ze gaat x per week uur. Nu vraag ik me af wat normaal is hoeveel een schoonmaakster doet in uur . Hoeveel uren schoonmaakster voor kleine flat – Thuisjuli 2015schoonmaakster hoeveel betalen per uur?

Thuisfeb 2009Meer resultaten van forum. Wat doet jullie schoonmaakster in hoeveel uur? Om een beetje een beeld te krijgen, is mijn vraag wat jullie schoonmaakster doet en hoe vaak (en hoeveel uur) zij bij jullie schoonmaakt.

Maar hoeveel uur per week is nog even de vraag.

Toen ik als student als schoonmaakster werkte bij een gezin maakte ik altijd alles . Onze hulp doet in uur het hele huis (slaapkamers) + extra. Wij hebben een schoonmaakster en zij komt 1x in de twee weken drie uur. Voor hoeveel uur zouden jullie en schoonmaakster laten komen . Nu zit ik er aan te denken een schoonmaakster aan te nemen voor de. Wij hebben een schoonmaakster die uur per week bij ons komt smerig maken. Ze werkt al jaar voor ons en is al en heel erg lief en . Wat betallen jullie aan de schoonmaakster?

Doet mijn hulp nu weinig in uur?

Nu heb ik een groter huis dan gemiddeld (maar zeker niet overdreven) en bedacht me dat het wel weinig is in uur tijd.