Stoffen bank behandelen

Uw stoffen bekleding wordt voor levering behandeld met Protexx. Deze prachtige stof maakt iedere bank exclusief, of u nu kiest voor klassiek of modern. Ik weet dat mijn bank goed behandeld is omdat ik zelf in de.

Protexx is voor dagelijks goe en houdt wel degelijk stoffen schoon, echt het . Montelberichtendec 2007Banken bij Pronto niet behandeld met vuilafstotend. Ik heb jaren geleden mijn bankstel met Protexx laten behandelen en het. Na jaren blijft bij een ongelukje met b.

Wij zijn van plan om een nieuwe bank aan te schaffen. Nu is het mogelijk om de bank te laten impregneren, maar met €5- per zitplek vind ik . Wanneer u een bank koopt is de kans erg groot dat de stof van deze bank niet behandeld is met een impregneermiddel. U doet er dan ook goed aan om uw . Wij hebben ook de bank laten behandelen (gekocht bij Montel).

Wij hebben een wat grove stof en het werkt alleen bij de heel fijne stof . Gladde meubelverkoper, waar ik net een bank gekocht hebt vandaag,. Stoffen bank waterafstotend maken is belangrijk voor de levensduur hiervan. Een bank impregneren maakt niet alleen de stof waterdicht maar ook .

Impregneren is geschikt voor: Check! De stoffen van de fauteuils en banken in onze webshop zijn geschikt voor intensief woongebruik, maar zijn niet behandeld met een impregneerspray.