Stoffen bank schoonmaken hg

Ontvang maandelijks schoonmaaktips, de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen en kortingen. Het gaat in ieder geval dus om een stoffe bank waarvan ik de stof niet. Ik maak mijn bank altijd schoon met HG tapijt en bekledingreiniger.

Hoe kan je een vervuilde stoffen bank op een andere manier reinigen. Ik heb een stoffen bankstel georven in zeer goede staat, er zitten alleen enkele vlekken. Doe de hele bank gewoon, schoonmaakazijn haalt ook nog de kleur weer op.

In hoeverre is de tijd tussen HG krachtreiniger en kleurverdieper reeel?

Zelf professioneel en goedkoop uw stoffen bankstel, hoekbank of chaise longue reinigen? Vlekken verwijderen en onderhouden. Om een stoffen bankstel, hoekbank of chaise longue weer schoon te krijgen moet.

Wij hebben vlekken reiniger van HG (kun je bij drogist etc. kopen) en . Mijn bank (stof) bijvoorbeel mag ik alleen schoonmaken met heet . Het middel maakt stoffen zitmeubelen waterafstotend en vlekwerend. Ik heb een donker bruine stoffen bank(suede achtig) Hoe krijg ik deze.