Ultrasoon reinigingsvloeistof zelf maken

Zelf gebruik ik meestal een mix van wasmiddel (Ariël), ammonia en. Ook interessant is wat er wel en niet in de reiniger kan, zelf heb ik er b. De ervaring is dat , als je ze echt vies hebt, dat je ze dan nadien alsnog met borsteltje, bekers en compressor zelf moet schoonmaken .

Ik wil een ultrasonic cleaner aanschaffen, ik heb er op het oog bij. Op deze website staat hoe je reinigingsvloeistof zelf kan maken. Ik vroeg mij af of het ook mogelijk is om zelf een ultrasoon bad te maken.

Het princiepe is volgens mij vrij simpel.

Spring naar Waarom is een speciale reinigingsvloeistof nodig voor het reinigen? Het primaire doel van de ultrasoon reiniger (cavitatie) is het . Alle spullen die je schoon wil maken stop je in het metalen mandje. De aan de reinigingsvloeistof toegevoegde ultrasoon energie zal het in de.

Zelf gebruik ik hiervoor altijd de afgedankte haardroogkap van mijn vrouw.