Vette kraag leren jas

Met groene zeep insmeren en voorzichtig met een niet te harde borstel en water uitwassen en spoelen. Je hoeft niet het hele jack onder water te zetten, alleen . Ik heb een leuk licht beige leren jasje, ziet er verder nog tip-top uit, behalve de.

Vette kraag flink natmaken met trychloorethyleen en er dan . Door de inzender van de vorige vraag over een leren jas, bedacht ik me dat ik mijn vraag ook wel hier kon stellen. Probeer te reinigen met een lauw sopje van water en groene zeep , niet teveel poetsen en daarna goed drogen en behandelen met leervet . Om bontjassen schoon te maken kan men het volgende proberen:wrijf.

Handschoenen van leer blijven mooi door ze in te smeren met wonderolie. Vette kragen,manchetten en randen in hoeden worden weer fris als U ze . Ik heb een mooi donkerrood suede jasje. Maar in de loop van de tijd is de binnenkant van de kraag helemaal donker gaan glimmen door mijn . Verfvlekken op een lederen jas kunt u verwijderen door de vlek in te. Vetvlekken worden verwijderd met een beetje tetra.

Mijn man heeft een jas van echt leer. Nu hij hem geruime tijd gedragen heeft is de kraag vet en donker geworden.