Vloerkleed zelf reinigen

Met onze tips voor tapijt reinigen hou je je tapijt in topvorm en haal je de. Tapijt reinigen lijkt meer werk dan het in werkelijkheid is. Echt, het valt mee als je de volgende handige tips gebruikt om een tapijt te reinigen of om het te .

Een tapijt is een mooie blikvanger in een woning, maar kan in de loop der jaren natuurlijk slijten en haar kleur verliezen. Ik heb karpetten en ze zijn ongeveer anderhalf jaar gereinigd door een bedrijf. Dit heeft me EUR 22gekost en dat vind ik toch erg duur.

Maar hoe houd je je vloerkleed schoon en fris?

Je kunt kant en klare tapijtreiniger kopen maar je kunt die ook zelf maken. Ik vroeg me af of iemand nog tips heeft om dit vloerkleed te reinigen, zodat. De beste tip om je vloerkleed schoon te maken met backing Soda, je vind hier het recept om je tapijt als geheel of een vlek te reinigen. Ik heb het al eens geprobeerd met tapijtreiniger maar dat leverde niet het gewenste resultaat.

Hoe onderhoudt en reinig ik een wolle of Perzisch tapijt :Do’s and.