Waas op voorruit auto

Al enige tijd heb ik een vettige waas op mijn voorruit. Ik heb bij de ruitenwissers last van een wegtrekkende waas op het voorruit als de. HOTWAX behandeling gegeven in de wasstraat ? Bij regenweer komt er een serieuze waas tevoorschijn op mijn voorruit, ik heb geen idee wat dit kan zijn.

X en dunne waas vocht achterlaten met ruiten wissen. Aanslag op voorruitjuni 2008Meer resultaten van forum. Vooral in deze periode heb ik met slecht en nevelig weer continu een waas op mijn voorruit, na gebruik van ruitensproeiervloeistof en zodra ik .

Ook in de avond met het tegenligger licht op de voorruit. Glassex, Swipe, autoshop ruitenreiniger, glasgarage ruitenreiniger. Daarna droogmaken met keukenpapier, vlekkeloos, ook in de zon zie ik geen strepen of waas. Ervaringen met Rain-X op de voorruit?

Wanneer mijn ruitenwissers over mijn voorruit bewegen, dan blijft er een lichte waas op de ruit hangen. Ik heb op mn voorruit een vieze waas zitten. Als het regent en een tegenligger schijnt met zn lampen op de ruit zie ik allemaal kleine vlekjes. Lijken van de voorruit verwijderenberichtenapril 2010Hoe autoruiten schoonmaken? Dit is een echte finishing touch na het schoonmaken van je auto.

Naast het feit dat je auto er een stuk . Als ik door de wasstraat ben geweest zit er een laagje hotwax op de voorruit. Bij gebruik ruiterwisser zie je gelijk bijna niets meer. Als de auto recent in de was gezet is geworden blijft er ook vaak een.