Welke lijm om skai te plakken

Wie weet welke lijm ik het best kan gebruiken om skai op polyester te plakken? Nu heb ik al gezocht in de oude topics en daar werden enkele . Skai op polyberichtenmaart 2005Skaileer bekleed tips topicberichtendec 2004Welke lijm om skai te verlijmen op MDF?

Welk soort leer u ook wilt lijmen of repareren, Pattex Special Leer is ontworpen voor een . Contactlijmen voor het stofferen van kunstleder en skai, stoffen, naaldvilt op. Wordt gebruikt voor verdunnen, schoonmaken van de te lijmen ondergrond en . Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke.

De krachtige lijmformule is ontwikkeld om op te drogen zonder een enkel spoor. Speciaallijm voor leer en kunstleer; Flexibel en waterbestendig; Droogt transparant op . Leder Lijm Extra sterk voor meubelen en Auto interieurs Amelsvoort Producten Koolzaadhof 700. Ik weet niet zeker of dit wel de juiste plaats is om deze vraag te stellen,. Welke lijm gebruik ik het best om dat kunstleder op het hout vast te maken? Nadeel van kunstleer (ik neem aan dat je bedoeld skai leer) is dat het erg . Ik zou ook lijmen, MAAR om niet gelijk doos te verprutsten zou ik met een klein stukje.

OF fotolijm (maar dat plakt misschien niet genoeg) of textiellijm. Volgens mij is dat niet zo handig om een viool te gebruiken om de skai vlak te krijgen.

Handmofset Skai leer Universeel Bruin. Pattex 1 Repair Lijm Snellijm – g. Pattex Hobbylijm g – transparant Transparant.