Witte vitrage verven

De vitrages zijn van katoen, dus moeten te verven zijn. Ik heb al op internet rondgekeken maar vind niet de . Mode Beautymaart 2010Verfspatten verwijderen uit gordijnen – Thuisaug 2009Meer resultaten van forum.

Kan ik vitrage die grijs is geworden met textielverf weer wit maken. Heb ik net mijn vitrage redelijk wit vind ik de gordijnen te crémig;) liefst zou ik een beetje taupekleurige hebben. Voordat ik naar de winkel hol om andere te kopen wil ik eerst proberen of ik deze kan verven.

Het is nu wit en moet ecru worden.

Deze textielverf is niet alleen geschikt voor alle natuurlijke. DYLON KLEURVASTE MACHINE TEXTIELVERF is speciaal. Superwit voor gordijnen vitrage. Wol en zijde kunnen alleen met Dylon handwas verf geverfd worden. DYLON is al vele jaren toonaangevend in textielverf, tegenwoordig zijn er verschillende kwaliteiten textielverf, voor de wasmachine , voor warmwater en . Gordijnen verven met Annie Sloan verf is één van de mogelijkheden die u heeft met de verf van Annie Sloan.

Dylon Handwas Verf Olive Green (50g). Dylon Textverf Mach 350g Pebble Beige. Klussen – Dylon textielverf wit voor vitrages.