Wollen dekbed stinkt

Hallo allemaal, wij hebben deze week een nieuw schapenwollen dekbed gekocht. Is dat de optie het Texeler wollen dekbed a 3euri (best veel geld) of zijn er nog . Maar het ding stinkt enorm naar schaap, zo’n vettige lucht.

Dat vet beschermt de wol namelijk ook tegen vuil (of zoiets). De dekbedden zijn prima van vorm en gewicht maar ze hebben een heel . Ik heb vandaag een wollen dekbed gekocht en ben benieuwd of het wel. Mijn zus had er en die begon na een tijdje enorm te stinken en .

Geen dons, geen polyester maar (h)eerlijke Texelse schapenwol. Hebben wollen kussens, dekbed en een matrasbeschermer. Het stinken herken ik totaal niet. Ik heb van mijn opa een oude 1 wollen deken gekregen die al jaren bij hem op. Alleen de deken stinkt nu behoorlijk, een nogal muffe lucht.

Soms komen aanvragen om iets te testen echt als geroepen. Zo werd ik uitgenodigd om een Weidewol dekbed en hoofdkussen te testen, .