Zelf vouwgordijnen maken ben creatief

Schrijf je in voor onze Happy Home Challenge en ontvang meteen je gratis kalender om je huis in dagen sprankelend fris te maken. Het zelf maken van een vouwgordijn is dus niet alleen erg. Ik ga een mooi stofje zoeken en dit vouwgordijn maken.

Vouwgordijnen zelf maken is eigenlijk erg simpel. Er is minder stof nodig dan gewone gordijnen en sommige systemen zijn door. Wij bieden een eigen collectie van producten die in eigen beheer op maat geproduceerd worden.

Alles wat u nodig heeft om zelf vouwgordijnen te maken.

Vouwgordijnen zelf maken is zeker mogelijk. Je hebt ook rolgordijnen maar deze zijn vaak vrij prijzig om op maat te laten maken. Wij hebben nu een handleiding gevonden waarbij je op . Baleinen (1cm minder breed dan het vouwgordijn). Gezien wij het ophangsysteem zelf maken koop ik alle onderdelen los. Dat is precies wat dit filmpje laat zien.

Ik wist niet dat het zo makkelijk was om zelf vouwgordijnen op maat te maken! Natuurlijk is het nog makkelijker om ze kant . Ik denk dat ik ongeveer met alle spullen bij elkaar €2- kwijt ben. Als ik ze nog een keer maak, zal ik ook een tutourial maken. Ik heb ze een paar maanden geleden ook zelf gemaakt, maar dan met een bijbehorend systeem erbij. Iedere handige naaister zal in principe in staat zijn zelf het doek van een vouwgordijn in elkaar te stikken.

Het maken van een vouwgordijn kost alleen aardig . We have the tops method for Huis Decoratie, hoe zelf . Kicx Design staat voor creatieve uitspattingen op het gebied van textiel en kunst. In het weekend van en april ben ik van de partij in de Kiekenhoeve in Essen(B). Nieuw dit jaar is de workshop “vouwgordijn maken”.

Je neemt thuis zelf de maat van je kozijn, koopt een geschikte lap stof en . Goedkope vouwgordijnen zelf maken. Heb jij jaloezieën thuis en ben je er helemaal klaar mee? Ik ben van plan om voor ons nieuwe huis zelf vouwgordijnen te gaan maken.

Voor drie ramen heb ik vouwgordijnen genaaid. Zelf maken is niet altijd meer zo lonen want koop maar eens zo’n kikkertje. Nu ik zelf een kind heb weet ik wel dat je dat allemaal voor je kind overhebt.

Marlous is hoofdredacteur van Oh Marie!