Zelf wieg bekleden

Maar wil je toch een wieg opnieuw bekleden? Daar bekleden ze de wieg voor je in . Unieke wiegbekleding, helemaal naar jouw wensen.

Je kiest zelf de stofjes, lintjes en kralen, voor iets heel bijzonders. Heeft iemand ervaring met zelf een wiegje bekleden? Ik heb een heel mooi wiegje wat ik zelf wil gaan bekleden maar ik kan nergens een . Explore Annette Pijpers’s board Wieg bekleden on Pinterest, the world’s catalog of ideas.

Ik weet er zelf niet zo heel veel van, want mijn schoonmoeder gaat de wieg van mijn man opnieuw bekleden samen met haar zus. Wiegbekleding Bibiana Wiegbekleding Wieglakentje wiegbekleding Bibiana Wiegbekleding Wiegbekleding Evelyne made by. Vind je het het maken van een wiegbekleding toch iets te ingewikkeld en tijdrovend?

Met een paar bolletjes wol of katoen zijn ze heel leuk zelf na te maken. Wil je zelf ook wat nostalgie aan je babykamer toevoegen? Bedenk hoe je het wiegje wilt bekleden; onder of tot over de rand?