Zelfbouw speakers kopen

Luidsprekers zijn er in allerlei soorten. Maar als je aan al je wensen wilt voldoen en ook voordelig uit wil zijn, maak je je eigen speakers! Als ik zelf ga bouwen loop ik grote risico’s: 1.

Het oogt en klinkt als een 1e zelfbouw-project 2. Klonwall: een zelfbouw hoorn luidspreker van formaat. Alles kopen, bouwen en dan maar hopen dat het net zo goed klinkt als een ‘originele’ . Ik zou eens willen zien hoe zelfbouw van speakers mij gaat bevallen.

Ik wou eigelijk nieuwe speakers kopen, maar ik heb het nu in mijn hoofd . Bouwvoorstellen voor Zelfbouwspeakers 20- Visaton No. HiFi – Bouwvoorstellen voor Zelfbouw Surround Speakers – Visaton No. Club Duo HP The club Duo is a powerful , portable wide range system with detailed low frequency performance. De speaker heeft een gevoeligheid van dB en een frequentiebereik van.

Speciaal geschikt voor de Devine Artis maar ook geschikt voor zelfbouw.