Zweetgeur uit kledij

Dit betekent dat je zweetlucht uit kleding kunt verwijderen door het zo snel mogelijk na het transpireren te spoelen en te wassen. Na het wassen ruikt het schoon, maar na een uur ruik je alweer naar zweet. Gelukkig zijn er tips om hier vanaf te komen.

Als je een t-shirt een paar keer hebt gedragen kan het gebeuren dat er een zweetgeur onder de oksels zit die elke keer weer ruikt. Nu krijg ik bij een aantal kledingstukken de zweetlucht er niet uit! Zit ik met mijn pas gewassen shirt op mijn werk en begin ik na een uurtje of . Stinkende was door zweetgeur – Thuisjan 2014Hoe haal je zweetlucht uit kleding?

Mode Beautydec 2007Gatverdamme, die vieze zweetlucht in mn kleding! Nare luchtjes in oksels van kleding – Mode Beautysept 2007Meer resultaten van forum. Hoe krijg je zweetgeur uit kledij die net gewassen is? Wij hebben kledingstukken (nochtans niet van goedkope merken) die na het. Zo krijg je die vervelende zweetgeur uit jouw kleding.

Gooi je shirt niet weg: het probleem is eenvoudig te verhelpen. Ik denk dat het niet aan de wasmachine ligt, de andere kleding ruikt gewoon. Ik hoop zo dat de hardnekkige zweetgeur uit sommige t-shirts . De truien en t shirts van mijn docher blijven die zweetlucht nl. Startpunt op internet voor de actieve oma van nu.

Quick tip: Zweetgeur uit sportkleding. Natuurlijk is het belangrijk om sportkleding te wassen nadat je het gebruikt hebt.