Antieke kinderwagen restaureren

Informatie over het restaureren van de kinderwagens. Engelse poppenwagens en kinderwagens. Een keer of vijf per jaar organiseren wij parades met oude en antieke kinderwagens en poppenwagens.

Restauratie antieke eetkamerstoelen. Sylvia en Ruud Mors restaureren en verkopen de kinderwagens in Heerhugowaard. En wat blijkt, de wagens zijn heerlijk ruim terwijl ze niets . U vind hier alles over verkoop, verhuur, en restauratie .

Banden,riempjes,nieuwe raampjes,restauraties, etc. Te koop gevraagd: antieke meubels, klokken, schilderijen! Wilt u uw exclusieve kunst en antiek verkopen?

Vangoghle is hét online platform voor het verkopen . Het brede aanbod kinderwagens is tegenwoordig overweldigend. Adressen om een eigen wandelwagen te restaureren en hem zo in goede .

Al jaren verzamel ik ouderwetse kinderwagens met hun eigen tijdsbeeld en uitstraling. Ik restaureer de kinderwagens ,haal ze uit elkaar, elk onderdeel wordt . Daarnaast restaureren wij oude kinderwagens, zowel geheel als onderdelen. Vind u het ook zo leuk om oude kinderwagens te bekijken? Kijk dan eens naar de foto’s op deze website en ga even terug in de tijd.

Tevens hebben wij banden in wit en zwart voor zowel oude kinderwagens als ook. Zo had ik mijn kinderwagen al lang voordat ik zwanger was van Zon. Omdat ik wist dat ik zwanger wilde worden en als ik dan een baby had ik . In principe restaureren wij de kinderwagens zoveel mogelijk naar oorspronkelijke staat.

Soms maken wij een thema-wagen (pimpen) zoals wij hebben gedaan . Netherlands accessing to Internet through. Ouderwetse-kinderwagen-fans, willen jullie ook zo’n ding of toch liever een. Heb net foto’s gemaakt van mijn wagen in restauratie, kan ze .