Auto wassen met dreft

Kan ik mijn auto wassen met Dreft. Dit is een vraag die we veel krijgen en waarvan we ook zien dat deze erg veel gegoogeld wordt. Ik weet zelf dat je je wagen niet moet wassen met dreft of zoiets, maar.

Velgen reinigen : regenwater en dreft ? Soort shampoomei 2008Meer resultaten van forum. Kun je een auto wassen met iets anders dan auto wasmiddelen zoals. Warm water met dreft, dat werkt hartstikke goed. Wilt u de auto wassen met Dreft of maakt u daarvoor over het algemeen gebruik van groene zeep? Het zijn uitstekende reinigingsmiddelen, . Een eigen auto hebben is leuk, maar om de auto lang mooi te houden is het natuurlijk belangrijk om de auto regelmatig te wassen.

Mocht je in een spontane bui zin hebben om je auto te wassen, maar. Je moet eerst goed checken of de lak van jouw auto er wel tegen kan. Ik heb pas een 2dehands auto gekocht van jaar oud maar de lak ziet er nog goed. Ik ken mensen die hun auto gewoon met dreft wassen. Er zijn ook mensen die hun auto wassen met Dreft, vooral doen, doet wonderen voor je lak op den duur.

Ik was mijn auto met dreft extra hygiene en heb in minuten tijd weer een schone glansende auto.

Als je de auto gaat wassen, gebruik dan geen spons. Mijn auto kwam niet schoon uit de wasstraat van Imo Carwash Breda. Daarna wassen met water en een beetje dreft.