Hoge ramen zemen

Net druk met ramen zemen geweest maar de bovenste kan ik (haast) niet bij. De Leifheit Raamtrekker met Borstel maakt ramen schoon en droog vlak na elkaar, met één borstel. Wij hebben hoge ramen waar ik zo niet bij kan, met hoogtevrees op een trapje is niet echt fijn, nu zo klaar met de ramen zemen.

Ik wil zelf mijn ramen op hoog gaan zemen (eengezinswoning). Hoge ramen lappen snel en handig met Ha-Ra telescoopstang en. De Unger Visa Versa is een raamwisser en inwasser in één. De Greenspeed Glasdoek is bedoelt .

De beste schoonmaaktruc past helemaal in de lente-sfeer: magnetisch ramen wassen. Wie heeft er enig idee hoe ik mijn ramen aan de buitenkan schoon kan krijgen. Mijn moeder heeft zo’m speciale lange stok met een zeem oid . Het is een raamwasser en trekker ineen voor het wassen en drogen van je ramen. Hoewel ik ramen zemen niet mijn favoriete bezigheid is, merk ik wel. Hoe gebruik ik de Ha-Ra telescoopstang voor de ramen?

Gemakkelijk ramen wassen op hoogte.