Thuis strijken voor klanten

Nu had ik gehoord dat thuis strijken voor klanten (met dienstencheques) een fijne bijverdienste is. En een grote afwisseling op mijn huidige job. Strijken lijkt me ideaal als ik dat dan ook van thuis uit zou kunnen doen.

De strijkdienst van t-dienstencheques verlost je van je strijk. Ik ben een tevreden klant en raad iedereen aan om deze service te gebruiken: . Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Bij onze strijkteams te Kortrijk-Stasegem en Poperinge kan u als klant elke werkdag uw. Voor het afhalen en terugbezorgen van uw strijk thuis wordt een vaste . En hoe zou ik uberhaupt de prijzen voor het strijken en vouwen in.

Misschien is het handig om te werken met klant-formulieren, zodat je de . Ik ben een maand of geleden begonnen en heb nu klanten, er zouden er. Veel bedrijven bieden strijkservice, maar elk heeft zijn eigen tarieven en zijn eigen manier van werken. De klant heeft alles om een goede kennis van de dienst . Ik strijk ook thuis(voor het gezin waar ik ook werk) Ik krijg euro voor. Je hebt klanten met maat maar ook met maat 54.

Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken.

Je bepaalt zelf hoeveel uur per week. Kamers verluchten Kleding en ander . Geeft u inzicht wat thuis strijken voor klanten bij mij kost. Laagste prijs van Enschede al vanaf €1.

Ik zoek nog enkele klanten in mijn regio. Strijk kan gebracht of opgehaald worden. Voor meer info zie foto’s of stuur gerust een mailtje. Hallo, ik ben karin groen van karin’s hulp thuis.

Was en strijk service ook bieden wij onze klanten een was en strijk service aan. Wij halen uw strijkgoed bij u thuis op en brengen het fris en kreukloos weer terug. Iedere klant die wekelijks de was door ons laat doen krijgt korting! Woon of werk je niet in de buurt van een strijkshop? Dan kun je terecht bij een van onze strijksters thuis.

Ontdek de flexibele service van de Strijkpunten van . Waar de huishoudelijke hulp tot nu toe bij klanten thuis tal van taken uitvoerde, zoals poetsen, wassen of strijken, kunnen mensen vanaf heden hun wasmand . Bij een was- en strijkservice haalt een instelling de was wekelijks op en bezorgt die schoongewassen weer thuis. De overeenkomst komt tot stand doordat de klant het strijkgoed aanbiedt en. Indien de klant niet thuis is op het afgesproken tijdstip, zal Strijkservice Akkrum . Hulp in het huishouden bij de klant thuis.