Zelf ultrasoon reiniger maken

Ik vroeg mij af of het ook mogelijk is om zelf een ultrasoon bad te maken. Het princiepe is volgens mij vrij simpel. Vind ultrasoon reiniger op Marktplaats.

Zelf gebruik ik meestal een mix van wasmiddel (Ariël), ammonia en natuurlijk water. Ook heb ik wel eens een professionele reiniger voor dit . Als je zelf in huis haalt, zijn daar negatieve kanten aan i. Ik gebruik speciale vloeistof voor de carbs, maar kan je ook zelf maken.

Ok, ondertussen iemand in de buurt gevonden met zo’n ultrasoon reiniger. Ultrasoon reinigen – welke vloeistof? Brikken en klassiekersberichtendec 2010Carburateur reinigen – Techniek, vragen en. Ultrasoon is er vanaf euro denk ik. Voor de reiniging van lichtmetaal kunt u gebruik maken van de ultrasoon vloeistof Tickopur R33.

Deze ultrasoon vloeistof kent een mengverhouding van tot . Reiniging van onderdelen met behulp van het ultrasoon reinigingsbad. Zelf gebruik ik hiervoor altijd de afgedankte haardroogkap van mijn vrouw. Alle spullen die je schoon wil maken stop je in het metalen mandje.